Pirates of the Caribbean -tähti ei tiennyt olevansa mukana elokuvasarjan viidennessä osassa – kuuli asiasta taksikuskilta

Spoilerivaroitus, jos et ole nähnyt Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge -elokuvaa!

27.8.2017 02:00

Davy Jonesta aikaisemmissa Pirates of the Caribbean -elokuvissa näytellyt Bill Nighy ei tiennyt, että hänen hahmonsa tekee näyttäytymisen elokuvasarjan uusimmassa osassa.

Toukokuussa ilmestyneen Salazar’s Revengen lopputekstien jälkeen nähdään kohtaus, jossa Nighyn esittämän Jonesin siluetti nähdään Orlando Bloomin ja Keira Knightleyn roolihahmojen makuuhuoneessa.

Nighylle Jonesin mukanaolo oli täysi yllätys. Empire-lehdelle hän kertoi kuulleensa asiasta vasta vähän yli viikko sitten.

Nighy kertoi istuneensa taksissa, kun taksikuski oli kysellyt, että onko hän mukana seuraavassa Pirates of the Caribbean -elokuvassa. Hän kertoi kuskille, ettei hän tiennyt seuraavan osan olevan edes olemassa. Taksikuski totesi Nighyn olleen mukana edellisessäkin elokuvassa, mikä tuli täysin yllätyksenä näyttelijälle.

Samalla Nighy kertoi Empirelle, että hän mielellään palaa rooliin, mutta Disney ei ole vielä lähestynyt häntä elokuvan tekemisestä.

Lähde: Empire

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia