Rakas DC, mitä ihmettä te oikein teette? Batman-leffaan suunnitellaan massiivisia muutoksia

Taas ne huhut pyörivät. Ben Affleck hyppäsi ohjaajan pallilta pois. Samalla huhutaan, että Affleck saattaa jättää koko Batmanin hahmon taakseen. The Batmanin kässärikin on jo kirjoitettu kertaalleen uusiksi. Ja nyt tulee lisää.

9.2.2017 21:30

Batman v Superman -käsikirjoittaja Chris Terrio väänsi The Batmanin uuteen uskoon. Tämä saattoi olla se viimeinen niitti Affleckille, joka johti miehen lähtöön ohjaajan paikalta. Vaikka Terrio ja Affleck ovatkin tehneet töitä yhdessä, kaksikon välille saattoi tulla kitkaa, josta ei ole uutisoitu.

Forbesin Mark Hughes kertookin nyt, että The Batmanin tuotannossa aloitetaan kaikki alusta. Kunhan uusi ohjaaja on ensin nimetty.

”Projekti tulee käymään läpi suuria muutoksia ja luultavasti/ehkä täyden uudelleenkirjoituksen. Warner Bros. etsii jo uutta ohjaajaa, kärkiehdokkaana Matt Reeves”, Hughes kirjoittaa.

Huhut kuitenkin kertovat, että luova tiimi tultaisiin vaihtamaan kokonaan. Nyt siis puhutaan koko tekijätiimin vaihdoksesta. Affleckinkin on aiemmin huhuttu jättävän roolinsa, joten kaikki on tosiaan vielä auki.

Pitää myös muistaa, että yleensä näin massiiviset muutokset ovat huonoja merkkejä itse projektille. Poikkeuksia toki on. Toivotaan siis, että The Batman pääsee pahimpien ongelmiensa ylitse.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa