Robert De Niro väitetysti tylytti vaimoaan: ”Minun ei tarvitsisi tehdä paskoja elokuvia, jos sinä et käyttäisi kaikkia rahojani!”

Johtuvatko kyseenalaiset roolivalinnat näyttelijän vaimon yrityksen rahaongelmista?

25.2.2017 00:45

Page Six -sivusto raportoi ongelmista Robert De Niron ja hänen vaimonsa Grace Hightowerin välillä, jotka saattavat selittää legendaarisen näyttelijän viime aikoina tekemät elokuvat.

Hightowerin johtama Grace Hightower & Coffees of Rwanda -kahviyritys – jossa De Niro on myös osakkaana – on pahoissa taloudellisissa ongelmissa. Lähteiden mukaan liikekumppanit ja De Niro ovat erittäin turhautuneita Hightoweriin, koska tämä jahkailee yksinkertaistenkin päätösten kanssa ja jatkuvasti muuttaa mieltään yrityksen johtamistyylistä.

Jänniteet purkautuivat kuulemma manhattanilaisessa baarissa, jossa De Niro kinasteli vaimonsa kanssa. DeNiro väitetysti tylytti vaimoaan seuraavanlaisesti: ”Minun ei tarvitsisi tehdä paskoja elokuvia, jos sinä et käyttäisi kaikkia rahojani!”

Viime vuosina De Niro on nähty paljon haukutuissa elokuvissa – esimerkiksi Dirty Grandpa – joita monet ovat ihmetelleet. Miksi legendaarinen näyttelijä tekee tämänkaltaisia tuotoksia? Mikäli De Niro joutuu laittamaan rahojaan vaimonsa huonosti menevään yritykseen, se selittäisi miehen valitsemat roolit. Jostainhan sitä rahaakin on saatava.

Page Sixin mukaan DeNiron edustaja kuitenkin kieltää, että tämä olisi kinastellut julkisesti vaimonsa kanssa. Edustajan mukaan lähteenä käytetyllä henkilöllä on kauna näyttelijää kohtaan.

Lähde: Page Six

Lisää luettavaa