Russell Crowe pyytelee anteeksi sodomiapuheitaan – tölväisi melko törkeästi palkintogaalassa

Russell Crowen puhe jouduttiin leikkaamaan pois Aussie Awardseista.

8.12.2017 18:44

Keskiviikkona pidettiin Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards. Crowe tölväisi puheessaan ”sodomoineensa” vastanäyttelijätär McKenzien vuonna 1992 ensi-iltansa saaneessa Romper Stomper -elokuvassa.

Nyt hän puolustelee heittoaan hurttina huumorina. Pois saksitussa pätkässä Crowe toteaa seuraavaa:

”Haluaisin kertoa mikä yhdistää meitä. Niitä on itse asiassa kaksi asiaa. Ensimmäinen on se, että rakastamme työtämme ja tähteyden jahtaamista, toinen asia on herkkyytemme.”

”Sodomoin Jackie McKenzietä kuvatessamme Romper Stomeria, enkä oikeastaan edes aikonut tehdä sitä. Yritin pitää oman palani erossa hänen osistaan. Hänellä oli yllään sellainen muovinen suojapala, joka suojaa naisia juuri tällaiselta. Minun palani oli taas pienessä kiinnisidotussa pussissa.”

”Se oli itse asiassa minun ideani, että pitäisimme osastomme erillään. Tämä juttu tuli kuitenkin puheeksi vasta ensi-illan aikaan, kun Jackie paljasti, että hänen mielestään totuus on se, että harrastimme sodomiaa. Noh, tämä oli se tarina herkkyydestä!”

Aussimedia kirjoitti välittömästi tapahtuneesta ja syytti Crowea omituisesta ja törkeästä käytöksestä. Crowe vastasi siihen kertomalla, ettei halunnut loukata ketään:

”Selvisimme tästä kiusallisesta hetkestä juuri alkaneilla urillamme vain koska katsoimme toistemme perään. Kaveruutemme on vahvistunut entisestään kaikkien näiden vuosien jälkeen, ja tämä on tarina, jolle voimme virnistellä ja nauraa ääneen.”

Myös McKenzie puolustaa Crowea kertomalla Facebookissa, että mies halusi vain vitsailla todella vaikeiden kuvausten kustannuksella. Crowen vitsillä ei ole mitään tekemistä ”oikeasti tärkeiden seksuaaliahdistelupuheiden kanssa.”

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa