Russell Crowea syytettiin sylkemisestä, rasismista ja pahoinpitelystä – totuus olikin varsin toisenlainen

Tähdillä skismaa.

8.12.2016 03:03

Uutisoimme lokakuussa, miten poptähti Azaelie Banks väitti Russell Crowen hyökänneen hänen kimppuunsa.

Banks kirjoitti tuolloin Facebook-viestissään:

– Tiivistelmä illastani, menin juhliin Russell Crowen sviittiin, jossa hän kutsui minua n********i, kuristi minua, heitti minut ulos ja sylki päälleni.

Banks sanoi toisessa viestissä myös olevansa tapauksen vuoksi masentunut ja toivoi jonkun pieksävän Crowen hänen puolestaan. Asia päätyi lopulta viranomaisten käsiteltäväksi.

Syyttäjä päätti nyt jättää nostamatta minkäänlaisia syytteitä Russell Crowea vastaan. Syyttäjän mukaan Crowella oli oikeus poistaa Banks hotellihuoneesta, koska poptähti oli ”seonnut.”

Poptähti oli puhunut useita kertoja rasismista ja oli aggressiivinen paikalla olleita ihmisiä kohtaan. Todistajien mukaan Azealia otti käteensä juomalasin uhkasi leikata sillä Crowen vieraan kurkun auki. Syyttäjän mielestä Banksin muodostama uhka oli riittävä syy sille, että hänet saattoi poistaa huoneistosta.

Crowe oli tiettävästi sylkäissyt poptähden päälle, mutta syyttäjä piti tätä tavallaan vakavamman väkivallan estämisen oheistuotteena. Todistajien mukaan sylkäisy ei osunut Banksiin.

Lähde: TMZ

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia