Seksiterapeutti väittää: Westworld-tv-sarjan tyylisistä seksiroboteista olisi monenlaista hyötyä

Realistisia robotteja jo 30-luvulla?

5.12.2016 05:57

Westworld on uusi HBO:n sarja, jossa erittäin ihmismäiset robotit viihdyttävät rikkaita vierailijoita maailman suurimmassa huvipuistossa. Kirjailija ja seksiterapeutti Ian Kerner väittää nyt, että vastaavanlaisista seksiroboteista olisi hyötyä parisuhteissa.

Kernerin mukaan seksinnälkäiset pariskunnat voisivat toteuttaa fantasioitaan ilman, että parisuhteen toinen osapuoli tulisi kateelliseksi. Toinen käyttökohde olisi ottaa robotti mukaan pariskunnan omiin seksileikkeihin.

Monet uskovat, että Westworldin kaltaiset robotit ovat vielä vuosikymmenien päässä. Seksirobotit kuitenkin kehittyvät nopeasti.

Niiden seuraavan sukupolven versioille on jo luotu jonkinasteinen persoona. Niillä on myös oma ruumiinlämpö, jotta ne tuntuisivat mahdollisimman aidoilta. Joidenkin arvioiden mukaan realistisia robotteja voisi olla tarjolla jo 30-luvulla.

Muita käyttökohteita seksiroboteille olisivat muun muassa erektiohäiriöiden hoito. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan seksiroboteista olisi hyötyä myös seksuaalirikollisten hoidossa.

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa