Shokkirokkari TV-musikaaliin Jeesuksen viimeisistä vaiheista

Amerikkalaiskanava NBC jatkaa viime vuosien livemusikaalivillitystä, kun Jesus Christ Superstar -rockmusikaalista tehdään liveversio televisioon seuraavana pääsiäisenä, ja ensimmäisenä erikoisohjelmaan on roolitettu rocklegenda kuningas Herodeksen rooliin.

10.12.2017 13:52

Vuosikymmeniä rocklavoilla porskuttanut shokkirokkari Alice Cooper yllättää ottamalla haltuun yhden legendaarisen rockoopperan päärooleista, kun hän esiintyy ensi keväänä NBC-kanavan Jesus Christ Superstar Live! -esityksessä.

Kyseessä on Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen 1970-luvun alussa ensi-iltansa saaneen klassikkomusikaalin televisioversio, joka esitetään suorana lähetyksenä pääsiäisenä 1. huhtikuuta NBC-kanavalla. Viimeisen parin vuoden aikana etenkin NBC ja FOX ovat tehtailleet rakastettujen musikaalien televisioversioita, jotka ovat houkutelleet reippaasti tähtinäyttelijöitä rooleihin ja katsojia ruudun ääreen.

Alice Cooper esittää musikaalissa kuningas Herodesta, joka kristillisen perinteen mukaan oli osallinen Jeesuksen ristiinnaulitsemisessa.

Lisää luettavaa