Solar Filmsin Hevisaurukseen pestattiin suosikkikoomikoita

16.9.2014 14:54

Hevisaurus-uutuuselokuvassa näyttelevät muun muassa Kari Hietalahti, Timo Kahilainen, Taneli Mäkelä, Sanna Stellan ja Eija Vilpas. Hevisaurukset esiintyvät elokuvassa luonnollisesti omana itsenään. Solar Filmsin tuottaman koko perheen Hevisaurus-elokuvan ensi-ilta on joulukuussa 2015.

Elokuvan kuvaukset ovat paraikaa käynnissä pääkaupunkiseudulla. Elokuva tuo tiedotteen mukaan Hevisaurukset jurahevikaudelta nykyaikaan.

Elokuvan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen. Hänen lisäkseen käsikirjoitustyöryhmässä ovat olleet mukana Antero Arjatsalo ja Heikki Salo. Elokuvan ohjaa Pekka Karjalainen ja tuottaa Nina Laurio. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Markus Selin ja Jukka Helle.

Hevisaurus-elokuva perustuu Hevisaurus-yhtyeen dinosaurushahmoihin, jotka soittavat suosittua ja mieleenpainuvaa musiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Hevisaurus on osittain animoitu live action -elokuva, jossa dinosaurushahmojen ilmeet animoidaan eläviksi.

Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs lastenheviyhtye on julkaissut kuusi albumia, joista uusin Vihreä vallankumous julkaistiin syksyllä 2013.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa