Spider-Man-elokuvat särkivät näyttelijän sydämen: ”Se oli hyvin, hyvin vaikeaa”

Ehkä seuraava Hämähäkkimies, Tom Holland, saa lähteä elokuvista sydän ehjänä?

30.11.2016 16:30

Sonyn yritys rebootata Hämähäkkimies The Amazing Spider-Man -elokuvilla osoittautui todelliseksi epäonnistumiseksi, joten studio on pistänyt Peter Parkerin vermeet uuden näyttelijän päälle ja toivoo seuraavan homman menevän putkeen.

Varietyn Actor on Actor -sarjassa jutellut Andrew Garfield, joka esitti pääosaa kahdessa flopanneessa Spider-Man-elokuvassa, sanoo jutun lähteneen hyvistä ja oikeista tarkoitusperistä. Jotain meni kuitenkin pieleen, kun hahmot ja tarina eivät olleetkaan studion prioriteetti.

”On hyvin vaarallista olla niin nuorena sellaisessa koneistossa”, näyttelijä sanoo. ”Se oli hyvin, hyvin vaikeaa. Menin mukaan palvellakseni tarinaa ja sitä uskomatonta hahmoa, joksi olin pukeutunut kolmevuotiaasta lähtien, ja sitten juttu rikotaan ja se särkee sydämesi. Särjin sydämeni jollain tapaa.”

Epäonnistuneet hämisleffat eivät kuitenkaan kaataneet Garfieldin uraa, sillä näyttelijä on päässyt sen jälkeen mm. Mel Gibsonin ohjaamaan Hacksaw Ridgeen ja Martin Scorsesen ikuisuusprojekti Silenceen. Molemmilta odotetaan Oscar-menestystä.

 

Lisää luettavaa