Spider-Man: Homecoming on nähty – näin kriitikot arvioivat

CinemaBlend kertoi kriitikoiden arvioista.

24.6.2017 19:07

Marvel ja Sony päättivät tehdä yhteistyötä Spider-Man-hahmon kanssa. Tästä poikikin uusi Marvelin kehittämä Hämähäkkimies, jota esittää suurelle yleisölle uusi tuttavuus Tom Holland. Nyt ensimmäinen elokuva Spider-Man: Homecoming on nähty ennakkonäytöksenä maailmalla.

CinemaBlend-julkaisun kriitikko Sean O’Connell ylisti elokuvaa ja sanoi, että se on paras Hämähäkkimies-elokuva tähän asti. Hän sanoi sen myös olevan Marvelin tekemistä elokuvista hänen suosikkinsa.

Io9-lehden kriitikko Germain Lussier kehui elokuvaa sen viattomuudesta verrattuna muihin Marvel-elokuviin. Hän kehui sitä myös parhaaksi Hämis-leffaksi sitten Sam Raimin ohjaaman Spider-Man 2 -elokuvan.

William Bibbiani Crave Online -julkaisusta puolestaan oli hiukan kriittisempi. Hänen mielestään elokuva ei yltänyt parhaimpien Hämähäkkimies-leffojen tasolle.

Brandon Davis Comicbook.com -sivustolta julisti, että ihmiset jotka tykkäävät elokuviin piilotetuista viittauksista nauttivat elokuvasta.

Rachel Simon Bustlesta sanoi, että Spider-Man: Homecomingissa on tarvittavat elementit hyvään suuren budjetin elokuvaan.

Mashablen Angie Han kertoi elokuvan kuvaavan hyvin Peter Parkerin elämän molempia puolia. Ja viimeiseksi Devan Coggan Entertainment Weekly -julkaisusta ylisti Tom Hollandin roolisuoritusta.

Alla twiittejä.

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa