Stan Lee kertoo mielipiteensä Disneyn Fox-kaupoista: ”Vihdoin hahmot pääsevät kotiin!”

Vaikka Stan Lee onkin työskennellyt supersankarien parissa ison osan elämästään, hän on niistä edelleen yhtä innoissaan kuin pienet lapset.

18.12.2017 22:00

Viime viikolla Disney teki todella ison kaupan ostaessaan itselleen Foxin elokuva- ja televisiopuolen. Diilin yhteydessä Disneyn omistama Marvel Studios sai vihdoin Ryhmä-X:n ja Ihmeneloset itselleen. Vaikka molemmat supersankaritiimit perustuvat Marvelin sarjakuviin, kuuluivat niiden elokuvaoikeudet Foxille.

Marvel-fanit ovat olleet suuresti innoissaan kaupoista ja nyt asiasta mielipiteensä kertoo Stan Lee, joka on luonut useat Marvelin sankarihahmot, sekä tehnyt cameoroolit noin kolmessakymmenessä Marvel-elokuvassa.

– Todella hienoja uutisia! Vihdoin Ryhmä-X:n ja Ihmenelosten hahmot pääsevät kotiin, minne kuuluvatkin. On äärimmäisen tärkeää saada kaikki Marvel-hahmot saman katon alle. Ja vaikka aiemmat elokuvat olivatkin hienoja, en malta odottaa, mitä kaikkea on luvassa tulevaisuudessa, Lee hehkuttaa innostuneena.

Vielä ei ole tiedossa, miten uudet sankarit yhdistetään olemassa olevaan Marvelin elokuvauniversumiin, mutta siitä tulee varmasti informaatiota pian.

Lähde: Cinemablend

Kuvassa Stan Lee elokuvassa Captain America: Civil War.

Lisää luettavaa