Steven Seagal on todella erikoinen tyyppi! Käsittämättömiä faktoja toimintatähdestä

Tänään syntymäpäiviään viettää toimintatähti Steven Seagal, joka täyttää 64 vuotta. Merkkipäivän kunniaksi esittelemme käsittämättömiä faktoja hänestä.

10.4.2016 17:00

Seagal oli edellisessä elämässään munkki

Seagal on tunnettu buddhalaisuuden harjoittaja. Hänen buddhalaiset opettajansa kertoivat hänelle, että hän oli edellisessä elämässään 1600-luvulla elänyt munkki Chungdrag Dorje. Seagal on todennut uskovansa väitteen, mutta nöyränä miehenä hän ei halua tehdä asiasta numeroa.

Seagalilla on paha tapa valehdella

Seagal vähän väliä päästä suustaan valheita. Seagal on mm. väittänyt kouluttaneensa CIA-agentteja, taistelleensa Yakuzaa vastaan, olevansa yksi maailman johtavia antiikkisten miekkojen asiantuntijoita ja opiskelleensa aikidoa Morihei Ueshiban kanssa, joka on koko lajin perustaja. Kaikki väitteet on todistettu valheellisiksi.

Seagal mursi Sean Conneryn ranteen

Seagal palkattiin tekemään taistelukoreografioita Älä kieltäydy kahdesti -elokuvaan. Seagal laitettiin valmentamaan Sean Connerya, jonka ranteen hän mursi vahingossa harjoituksissa.

Seagal potkii stuntmiehiä munille

Seagal tykkää kurittaa stuntmiehiä ilman mitään järkevää syytä. Exit Wounds -elokuvan kuvauksissa Seagal potki stuntmiehiä munille testatakseen, oliko heillä alasuojat housujen alla.

Seagalilla on herkkä puolensa

Kovana äijänä pidetty Seagal välillä herkistyy kyyneliin asti. Studiopomo käveli Seagalin traileriin ja löysi toimintatähden itkemästä. Seagal kuulemma itki, koska hän oli lukenut kaikkien aikojen nerokkaimman käsikirjoituksen.

Studiopomo kysyi Seagalilta: ”Kuka sen kirjoitti?”

”Minä”, vastasi Seagal.

Kuva: Kill Switch

Lähteet: Vice, Spike, Ask Men

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa