Suomessa alkava tv-kanava lupaa uudenlaista tapaa katsoa sarjoja ja leffoja

13.10.2014 16:26

Nelonen Median uusi kanava Hero aloittaa 10. marraskuuta. Tiedotteessa luvataan että Heron ohjelmakartta on Suomessa aivan uudenlainen. Sen kerrotaan vastaavan kuluttajien muuttuneisiin katselutottumuksiin tarjoamalla uudenlaisen tavan kuluttaa sarjoja ja leffoja. Sarjoja on tilaisuus katsoa useita jaksoja peräkkäin samana päivänä tai monena peräkkäisenä päivänä.

Heron ohjelmisto koostuu kansainvälisistä sarjoista ja elokuvista, joita esitetään parhaaseen katseluaikaan, kello 18–24. Uusina sarjoina ja samalla nähdään tänä syksynä muun muassa Fargo ja Ashley Juddin tähdittämä Missing.

Heron ensimmäisenä ohjelmana nähdään komediasarja Drop Dead Diva, jossa lähdetään liikkeelle sarjan ennen Suomessa esittämättömästä toisesta tuotantokaudesta.

Tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 21 Hero esittää elokuvia. Arki-illat päättää Dexter, josta esitetään tänä syksynä kuudes kausi. Dexter nähdään Herolla maanantaista torstaihin Fargon ja leffojen päättymisen jälkeen, noin kello 23.

Perjantaista sunnuntaihin Hero tarjoaa sarjaputkia. Perjantain alkuillassa kello 18 alkaen uusitaan koko viikon Happy Endings -jaksot ja myöhäisillassa kello 22 alkaen esitetään Californicationin viides kausi.

Lauantain alkuillassa uusitaan viikon Drop Dead Divat, ja kello 21.40 alkaen seurataan Nurse Jackien uusia kolmannen kauden jaksoja. Lauantain Nurse Jackie -jaksot uusitaan sunnuntaina kello 18 alkaen ja viikon Fargo-jaksot sunnuntaina kello 21 alkaen.

Heron ohjelmakartta pysyy viikosta toiseen pääpiirteissään samanlaisena, mutta sarjat ja kaudet vaihtuvat usein, koska jaksoja esitetään nopeaan tahtiin.

Lisäksi kanavalla nähdään myöhemmin uusia kausia muun muassa Breaking Badistä, Californicationista, Dexteristä ja Mad Menistä. Heron sarjat ovat katsottavissa Ruudussa.

Kuva Fargo-sarjasta.

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa