Surulliset ammattipellet: tuleva Se-elokuva pilaa koko alan maineen

Pellen elämä ei ole helppoa. Koulrofobia, eli klovnipelko on yllättävän yleinen vaiva. Tim Curryn näyttelemä Pennywise-pelle traumatisoi lapsia 90-luvulla ja nyt Pennywise on tulossa takaisin.

6.4.2017 10:50

Bill Skarsgård on uusi Pennywise. Ja hän luultavasti traumatisoi uuden sukupolvellisen lapsia. Tämän takia ammattipellet ovat huolissaan toimentulostaan.

Guilford ”Gilly” Adams on yksi niistä ammattiklovneista, joka antoi haastattelun Mel Magazinelle. Hän ei suoranaisesti syytä Se-leffaa ja Pennywiseä, mutta ei myöskään näe tulevaisuutta valoisana.

– Tämä on kuoleva ala. Ihmiset, jotka yrittävät elättää tällä itsensä, tietävät kyllä, että klovnit eivät ole enää mitenkään cooleja, Adams kertoo.

Ammattipellejen ammatti on muutenkin ollut jo pitkään hieman hataralla pohjalla. Populaarikulttuuri esittelee pellet yleensä vaarallisina psykopaatteina.

Viime vuonna tapahtui omituisia asioita, jotka vaikuttivat ammattipellejen ammattiin. Synkeät pellet pelottelivat ihmisiä hämärissä puistoissa ja pimeillä kaduilla. Klovnibisnes oli tietenkin pääkärsijänä.

Kun Se-elokuvan traileri rikkoi kaikki katsojaennätykset, tulee luultavasti ammattiklovneillekin laihat ajat leffan ensi-illan jälkeen.

– Tässä käy väistämättä niin, että elokuva ajaa taas kaikki nuoret asiakkaat pois, Adams kertoo.

Pennywisen uusi tuleminen vaikuttaa varmasti ihmisten suhtautumista pelleihin. Toivottavasti klovnit eivät kuitenkaan luovuta ja taistelevatkin hyvän puolesta!

Alla ennätyksiä rikkonut traileri.

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa