Tähtien sodan Greedo-näyttelijä paljasti mahtavan poistetun kohtauksen – arvelee sen olevan vielä tallessa

Olisipa mielenkiintoista nähdä.

27.4.2017 16:35

Greedosta tuli maailmankuulu, kun netti täyttyi aikoinaan ”Han shot first!” -meemeistä. Kyseessä oli fanien purnaus George Lucasia vastaan, joka oli uudessa muokatussa Tähtien sodan versiossa peukaloinut Han Solon ja Greedon välistä kohtausta.

Alkuperäisessä kohtauksessa Han Solo ampui Greedon. Muokatussa kohtauksessa Greedo ampui ensin, jonka jälkeen Han Solo vastasi tuleen. Tämä ei miellyttänyt useimpia faneja. Lucas perusteli muutosta sanomalla, että se oli Star Warsin periaatteiden vastainen.

Greedon näyttelijä Paul Blake kertoi, että hänellä oli toinenkin kohtaus elokuvassa, mutta se poistettiin. Kohtaus oli varsin toiminnantäyteinen ja Blake esitti siinä toista rodiaania, joka oli myös Greedon rotu.

– Siellä oli loistava pieni kohtaus, jota rakastin tehdä Harrisonin (Ford) kanssa. Ammuimme siinä toisiamme kuin cowboyt ja intiaanit. Meillä oli tämä iso tulitaistelu, joka kesti kokonaisen aamun, kunnes Iskujoukot syöksyivät suurista kaksoisovista, jolloin aloimme molemmat ampumaan heitä, Blake kuvaili.

– Meillä oli tämä fantastinen kohtaus ja tottakai se on kaikki mennyttä. Mutta olen varma, että Georgella on se tallella Skywalker Ranchilla, Blake lisäsi.

Kohtaus päättyi siihen, kun Han Solo vaihtoi hetken laukauksia Iskujoukkojen kanssa ja pakeni samalla Millennium Falcon -alukseensa. Tämän jälkeen hän jätti Mos Eisleyn pölyt taaksensa.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa