Tänään tv:ssä: Huonojen elokuvien ystäville – viikinkiseikkailun tyrmäävät arviot houkuttelevat katsomaan

thor-hammer-of-gods

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2009 valmistunut Thor: Hammer of the Gods.

Elokuvaa ei pidä sekoittaa Marvelin Thor-elokuviin, vaikka nimen perusteella taustalla onkin sama skandinaaviseen mytologiaan pohjautuva tarina isoa vasaraa heiluttavasta ukkosen jumalasta.

Hammer of the Gods on Syfy-kanavan pienen budjetin televisiotuotanto. Elokuva kertoo juonikuvauksen mukaan viikingeistä, jotka rantautuvat kaukaiselle saarelle Thor ja Baldur etunenässään. Saarta asuttavat julmat hirviöt, ja Thorin oudot näyt muuttavat valloitusretken hurjaksi seikkailuksi.

Syfy-halpikset eivät yleensä saa kovin mairittelevia arvioita, ja niin on käynyt myös Thor: Hammer of the Godsille. Internet Movie Databasessa käyttäjien arvosanan keskiarvo on 2,9/10 ja kommentit tyrmääviä.

”Huono, huono, huono”, kommentoi eräs IMDb-käyttäjä.

”Thorin vasaralla voisi lyödä dvd:n palasiksi”, ehdottaa toinen. ”Ei ole mitään syytä katsoa tätä elokuvaa.”

”Mikä kalkkuna. Yksinkertaisesti kamala elokuva. Pökkelöä ’näyttelemistä’, tylsää toimintaa, halvan näköisiä muovihaarniskoja ja -aseita”, kirjoittaa kolmas.

Yksimielistä tyrmäystä siis! Camp-arvoja tarjoavista huonoista elokuvista pitäville katsojille Thor: Hammer of the Gods saattaa tarjota viihdyttäviä hetkiä.

Thor: Hammer of the Gods esitetään Kutosella torstaina To 25.02.2016 klo 22.00. Katso traileri alta.

(Episodi/JH)