Tänään tv:ssä: Ahneus voitti – Sylvester Stallone antaa tälle elokuvalleen arvosanaksi pyöreän nollan, mutta palkkio oli ennätyksellisen kova

Tänään nähdään televisiossa Rocky-elokuvasarjan viides osa vuodelta 1990.

15.2.2019 06:30

Sylvester Stallone palaa huippunyrkkeilijä Rocky Balboan rooliin.

Elokuvan alussa maailmanmestari Rocky Balboa palaa Neuvostoliitosta voitettuaan Neuvostoliiton mestarin Ivan Dragon (Dolph Lundgren). Rocky päättää lopettaa uransa lääkärien suosituksesta. Rocky ei enää saa nousta kehään ja ryhtyy valmentamaan nuorta lupausta Tommy Gunnia (Tommy Morrison).

Elokuvan ohjasi ensimmäisen Rockyn ohjaaja John G. Avildsen, mutta lopputulos sai huonon vastaanoton sekä yleisöltä että kriitikoilta. Stallone ei itsekään pidä viidennestä Rockysta. Kun Stallonea pyydettiin haastattelussa antamaan Rocky-elokuville arvosanat nollasta kymppiin, Rocky V sai päätähdeltä pyöreän nollan.

Stallone sanoi, että syy elokuvan tekemiseen oli hänen ahneutensa, ja hän saikin aika kovan palkkion. Ensimmäisestä Rockystä Stallone sai palkkiota 23 000 dollaria. Rocky V:stä hänelle maksettiin 15 miljoonaa dollaria. Sitä on sanottu yhdeksi elokuvahistorian suurimmista palkankorotuksista.

Ehkä Rocky V ei kuitenkaan ihan niin huono ole. Voit tarkistaa mielipiteesi illalla. Elokuva esitetään Nelosella perjantaina 15.02.2019 klo 23.00.

Lisää luettavaa