Tänään tv:ssä: Hyvä diili – Schwarzenegger teki tällä elokuvalla jättipotin ja tienasi enemmän rahaa kuin Terminator-elokuvista

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1988 valmistunut komedia Identtiset kaksoset (Twins)

24.1.2019 06:30

Arnold Schwarzenegger on paitsi maailman kovimpia toimintatähtiä myös hauska mies.

Koomikon kyvyt osoittaa esimerkiksi tänään televisiossa nähtävä Identtiset kaksoset, jossa Arska kokeilee puhdasta komediaa – ja onnistuu. Hyvänä apuna Arskalla on huumorimies Danny De Vito.

Salaisen kokeen tuloksena syntynyt, fyysisesti ja henkisesti ylivertainen Julius Benedict (Schwarzenegger) saa tietää kaksoisveljestään ja lähtee etsimään tätä. Vincent (De Vito) osoittautuu veljensä täydelliseksi vastakohdaksi.

Schwarzegger oli elokuvan tekemisen aikaan uransa huipulla. Hän sai neuvoteltua Identtisistä kaksosista sopimuksen, johon kuului 20 prosenttia elokuvan tuotosta, ja tiliä kertyi lopulta 35 miljoonaa dollaria. Identtiset kaksoset toikin Schwarzeneggerille enemmän rahaa kuin yksikään Terminator-elokuva, kertoo Internet Movie Databasen triviatieto.

Eriparisista kaksosista kertovan elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Ivan Reitman (Haamujengi).

Identtiset kaksoset esitetään TV5-kanavalla torstaina 24.01.2019 klo 21.00. Uusinta tiistaina 29.01.2019 klo 01.10. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa