Tänään tv:ssä: Haluatko nähdä jotain todella erilaista? Sysimusta kauhukomedia yllättää

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2014 valmistunut The Voices.

21.11.2018 06:30

Jerry etsii tasapainoa elämäänsä kylpyammetehtaan pakkaajana. Psykiatrin tapaamisilla kiltinoloinen mies vakuuttaa, että elämä hymyilee, onhan häntä pyydetty hoitamaan firman juhliin ohjelmaa, jonka parissa puuhastelee myös ihastus Fiona.

Kaikki ei mene kuitenkaan kuin elokuvissa. Veristen käänteiden mukanaan tuomien ongelmien ratkomisessa Jerry saa onneksi apua lähimmiltä ystäviltään – koira ja kissa kun ajattelevat vain hänen parastaan.

Sarjakuvistaan parhaiten tunnettu Marjane Satrapi (Persepolis) yllättää sysimustalla teoksella, jossa hän törmäyttää lajityyppejä komediasta kauhuun. Ryan Reynolds näyttelee herkkävaistoisesti lapsenomaista Jerryä, joka on avuton Fionan (Gemma Arterton) veroisten vamppien maailmassa. Hirvittävän lapsuuden perustalle on hankala rakentaa edes aitoa rakkautta, jota ujo työtoveri Lisa (Anna Kendrick) tarjoaa.

Monilahjakas Reynolds hoitaa hersyvästi myös eläinroolien äänet: hyväntahtoinen Bosco-koira mörisee alistuvan myöntyvästi, herra Whiskers taas on todellinen piru kissaksi kyltymättömine tappovietteineen.

The Voices esitetään Hero-kanavalla keskiviikkona 21.11.2018 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia