Tänään tv:ssä: Koomikkotähti ei pääosassa auttanut – Tästä menestysohjaajan elokuvasta tuskin olet kuullutkaan, sillä sen on nähnyt vain harva

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2014 valmistunut Men, Women & Children.

25.4.2019 06:30

Draamakomedia kertoo yhdysvaltalaislähiön asukkaista, jotka painiskelevat erilaisten nettiriippuvuuksien kanssa.

Keski-ikäinen pariskunta (Adam Sandler ja Rosemarie DeWitt) hakee eroottista kipinää netistä, kun taas heidän 15-vuotias pornoon koukuttunut poikansa ei osaa enää kiihottua tosielämän tytöistä.

Näyttelijänhaaveensa haudannut äiti (Judy Greer) puolestaan ottaa tyttärestään kyseenalaisia mallikuvia nettiin, kun taas toinen saman lähiön äiti (Jennifer Garner) turvautuu äärimmäisiin keinoihin suojellakseen tytärtään verkossa väijyviltä saalistajilta.

Vaikka kameran takana on menestysohjaaja Jason Reitman (Juno, Up in the Air) ja yhdessä pääosassa on hittikomedioista tuttu Adam Sandler, elokuvasta tuli kaupallinen floppi. Sen ensi-iltaviikonloppu on yksi kaikkien aikojen heikoimpia. Box Office Mojon tilasto kertoo, että Men, Women & Children on kaikkien aikojen sijalla 18, kun listataan heikommin avanneet yli 600 valkokankaalla ensi-iltansa saaneet elokuvat.

Men, Women & Children esitetään Hero-kanavalla torstaina 25.04.2019 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa