Tänään tv:ssä: Sylvester Stallonella oli kuolema lähellä tämän elokuvan kuvauksissa

Tänään nähdään televisiossa Rocky-elokuvasarjan neljäs osa vuodelta 1985.

26.5.2016 06:27

Rocky-elokuvien menestyneimmässä osassa nyrkkeilyn raskaan sarjan mestari Rocky Balboa (Sylvester Stallone) astuu kehään neuvostoliittolaista Ivan Dragoa (Dolph Lundgren) vastaan keskellä kylmää sotaa. Tukena epätoivoisessa ottelussa ovat valmentaja Duke (Tony Burton), Paulie (Burt Young) ja vaimo Adrian (Talia Shire).

Ohjaajanakin toiminut Stallone halusi kuvauksissa, että hän ja Lundgren löisivät toisiaan oikeasti, jotta saataisiin aikaan riittävän intensiivisiä kohtauksia. Stallone saikin Lundgrenilta niin kovan iskun, että kuvauspäivän iltana hän tunsi rintakipua ja hänen oli vaikea hengittää. Sairaalassa Stallonen tila todettiin hengenvaaralliseksi ja hän joutui teho-osastolle neljäksi päiväksi. Osoittautui että Lundgrenin iskun voimasta Stallonen sydän oli osunut rintalastaan ja turvonnut, mikä oli saanut aikaan verenkiertohäiriön. Yleensä vastaavanlaista tapahtuu auto-onnettomuuksissa. Stallone kertoikin aivan kuin joutuneensa rekan yliajamaksi.

Rocky IV esitetään Hero-kanavalla torstaina 26.05.2016 klo 21.00. Alla video jolla Stallone kertoo dramaattisista kuvauksista.

Lisää luettavaa