Tänään tv:ssä: Takavuosien toimintatähden paluu lässähti, ainakin jos kriitikoilta kysytään – ”Epäuskottava ja huonosti toteutettu elokuva”

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2011 valmistunut Game of Death.

10.1.2018 05:05

Takavuosien toimintatähti Wesley Snipes (Blade) esittää agenttia nimeltä Marcus, joka lähetetään Detroitiin suojelemaan murhayrityksen kohteeksi joutunutta diplomaattia. Marcusin CIA-apurin paljastuttua petturiksi käynnistyy kilpajuoksu kuoleman kanssa, ja näyttämönä toimii kaupungin sairaala.

Toimintajännäristä piti tulla kulttiohjaaja Abel Ferraran (Paha poliisi) ja Wesley Snipesin paluu yhteen. Kaksikko oli tehnyt parikymmentä vuotta aiemmin rikoselokuvan King of New York. Ferrara kuitenkin lähti projektista muutama viikko kuvausten alkamisen jälkeen, ja tilalle tuli huomattavasti tuntemattomampi ohjaaja Giorgio Serafini.

Snipesin ohella elokuvassa näyttelevät Zoë Bell, Ernie Hudson ja Robert Davi.

Lopputulos ei vakuuttanut yleisöä eikä kriitikoita. The National -lehden arvostelijan mukaan kyseessä on kaksiulotteinen, epäuskottava ja huonosti toteutettu elokuva.

”Ohjaaja ja tähti eivät ole synkassa keskenään, ja elokuva on helposti unohtuva lisäys näyttelijän filmografiaan.”

Jos et välitä heikoista arvioista, niin tsekkaa Game of Death Hero-kanavalta keskiviikkona 10.01.2018 klo 21.00. Alla traileri.

Lisää luettavaa