Tänään tv:ssä: Tämän elokuvan kuvauksissa Renny Harlin pisti päivittäin pullon Finlandia-vodkaa jakoon

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2009 valmistunut toimintaelokuva 12 Rounds.

9.9.2016 06:27

Renny Harlinin ohjaustyön tapahtumapaikka on hämyinen New Orleans. FBI takaa-ajaa tunnettua terroristia, Miles Jacksonia (Aidan Gillen), kun paikallinen poliisi Danny Fisher (showpainijana paremmin tunnettu John Cena) osuu sattumalta paikalle ja onnistuu nappaamaan Jacksonin. Kiinniotossa Jacksonin tyttöystävä Erica (Taylor Cole) saa surmansa, ja kylmäverinen Jackson uhkaa kostavansa tapahtuneen Fisherille.

Kuluu vuosi, ja Danny saa pian huomata, että Jacksonin uhkaus pitää paikkansa. Jackson on paennut vankilasta, kidnapannut Dannyn tyttöystävän Mollyn (Ashley Scott) ja haluaa pelata Fisherin kustannuksella 12 Rounds -peliä, jossa tämän on suoriuduttava kahdestatoista haastavasta kierroksesta saadakseen Mollyn elävänä takaisin. Alkaa tiivis kissa ja hiiri -leikki, jossa Fisher ja Jackson ottavat mittaa toisistaan.

Triviatietona kerrottakoon, että Renny palkitsi joka päivä ansiokkaimman kuvausryhmän jäsenen tai näyttelijän pullollisella Finlandia-vodkaa. Ehkä se näkyy jotenkin myös lopputuloksessa!

12 Rounds esitetään FOX-kanavalla perjantaina 09.09.2016 klo 22.10. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa