Tänään tv:ssä: The Walking Deadin Jeffrey Dean Morgan hiukan erilaisessa roolissa – joutui opettelemaan kitaransoiton pikavauhtia

The Walking Dead -fanejakin saattaa kiinnostaa.

15.8.2017 05:05

Tänään nähdään televisiossa huippumenestykseksi kohonnut koskettava ja raikas romanttinen draamakomedia P.S. Rakastan sinua.

Elokuva kertoo onnellisesti naimisissa olevasta Hollysta (Oscar-voittaja Hilary Swank), joka menettää aviomiehensä yllättäen. Menetyksen murtama nainen löytää uuden toivon ja elämän suunnan viesteistä, jotka edesmennyt rakas on jättänyt hänelle ennen kuolemaansa.

Tarina perustuu Cecilia Ahernin bestseller-romaaniin. Käsikirjoittaja-ohjaaja Richard LaGravenese on myös kirjoittanut menestyselokuvat Fisher King ja Hevoskuiskaaja. Rooleissa nähdään muun muassa The Walking Deadista tuttu Jeffrey Dean Morgan sekä Gerald Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon ja Kathy Bates.

Hauskana yksityiskohtana Dean Morgan joutui opettelemaan kitaransoiton pikavauhtia. Häntä opetti Nancy Wilson bändistä Heart. Dean Morgan vitsaili, että opiskelu oli henkeäsalpaavaa, koska hän oli nuorukaisena ihastunut Wilsoniin.

Elokuva näkyy Liviltä tänään 15.8.2017 kello 21.00

Lisää luettavaa