Tarjous josta Iron Sky -fani ei voi kieltäytyä – ”Tule syödyksi valkokankaalla”

24.11.2014 16:35

Iron Skyn jatko-osassa The Coming Race tekijät laajentavat faniyhteistyötään entisestään. Tänään julkaistu joukkorahoituskampanjan vastine tarjoaa innokkaimmille faneille mahdollisuuden päästä dinosaurusten syötäväksi valkokankaalla.

”Get Eaten By A Dinosaur” –vastineella on kolme eri tasoa. Ensimmäisellä tasolla tarjotaan paikka joukkokohtauksessa, jossa villiintyneet dinosaurukset niittävät väkeä. Seuraavalla tasolla faneilla on mahdollisuus päästä syötäväksi lähikuvissa. Ylimmällä tasolla yhdellä onnekkaalla fanilla on mahdollisuus päästä näyttävään, monesta eri kuvakulmasta kuvattavaan kuolonkohtaukseen T-Rexin hampaissa. Faneille tarjotaan myös roolia pahiksena, jossa heidät maskeerataan lisko-ihmiseksi.

”Fanien mukaan ottaminen on minulle tärkeä osa Iron Sky:n luovaa syntyprosessia”, ohjaaja Timo Vuorensola kertoo tiedotteessa. ”Nämä ovat upeita kohtauksia ja haluan ehdottomasti faneja niihin – ja tarjoamaan muutamalle onnekkaalle unohtumattoman kokemuksen.”

Kymmenet tuhannet ihmiset ovat vuosien saatossa jo osallistuneet Iron Skyn tekemiseen ja rahoitukseen. Iron Sky Universe kertoo missiokseen kehittää ja luoda jatkuvasti uusia muotoja fanien osallistumiselle. ”Fanit ovat alusta alkaen olleet korvaamatonta ravintoa Iron Skylle. On hienoa päästä ikuistamaan heidän osallistuminen näinkin konkreettisesti valkokankaille.”, tuottaja Tero Kaukomaa toteaa.

Kuolema dinosauruksen hampaissa saattaa kuulostaa vaaralliselta, mutta väkivaltaa ei kuvauksissa tarvitse pelätä. ”Dinosauruksemme ovat ammattilaisten kouluttamia ja yksikään fani ei tule loukkaantumaan kohtauksia kuvattaessa”, Vuorensola lupaa.

Uusi “Get Eaten By A Dinosaur” – vastine on juuri julkaistu IndieGoGo joukkorahoitussivustolla. Alla uusi kampanjavideo.

Lisää luettavaa