Tästä ei Indiana Jones-fanitus paljoa parane! Fanit tekivät täydellisen Indy-fanielokuvan

26.4.2014 15:00

”Haluaisitko tehdä Kadonneen aarteen metsästäjät uudestaan? Minä esitän Indiana Jonesia.” Näin oli yksitoistavuotias Chris Strompolos kosiskellut ystäväänsä Eric Zalaa mukaan projektiinsa vuonna 1982.

Seitsemän vuotta ja viisi tuhatta dollaria myöhemmin kaverukset saivat elokuvansa valmiiksi. Elokuva on kuvattu otos otokselta Indiana Jones-seikkailun Kadonneen aarteen metsästäjät (1981) mukaisesti.

Elokuva kuvattiin Betamax-kameralla ja toteutettiin perheen, ystävien ja naapuruston avustuksella Missisippin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Kaikki stuntit ja erikoistehosteet toteutettiin amatöörityönä teini-ikäisten tekijöiden toimesta.

Raiders of the Lost Ark: The Adaptation on noussut itsenäisten fanielokuvien kulmakiveksi. Alkuperäisen elokuvan ohjaaja Steven Spielberg on osoittanut kiitoksensa elokuvalle.

Elokuvasta puuttuu kuitenkin yksi kohtaus: Indyn tappelu lentokoneen alla. Elokuvantekijät aikovat nyt palata takaisin kameran taakse ja sulkea ympyrän kuvaamalla puuttuvan tappelukohtauksen. Kohtaus rahoitetaan Kickstarter-sivuston avulla.

Katso alta BuzzFeedin video elokuvasta ja sen tekijöistä.

Lue lisää: Raiders Guys

(Episodi/JMH)

Lisää luettavaa