Tiesitkö nämä hullut Predator-faktat?

Hitfix-sivusto teki mielenkiintoisen videon, jossa esitellään hulluja faktoja Predator-elokuvista.

2.7.2016 00:05

Video tarjoaa kiinnostavan triviapläjäyksen ikonisen elokuvahirviön historiasta.

Katso video alta. Videon alla faktat ovat tekstimuodossa.

Ensimmäisen Predatorin näyttelijäkaartissa on kaksi Yhdysvaltain osavaltioiden kuvernööriä. Arnold Schwarzenegger valittiin Kalifornian kuvernööriksi 2003 ja Jesse Ventura Minnesotan kuvernööriksi 1998.

Jean-Claude Van Damme alun perin valittiin esittämään Predatoria. Hän oli kuvauksissa kaksi päivää, jonka jälkeen hän päätti lopettaa.

Billyä esittävällä Sonny Landhamilla oli turvamies kuvauksissa. Turvamies ei ollut paikalla suojelemassa Londhamia – hänet palkattiin suojelemaan muita näyttelijöitä Londhamilta, joka jatkuvasti haastoi riitaa muiden kanssa.

Predatorin ulkonäön ja puvun loi legendaarinen erikoistehostetaiteilija Stan Winston. Puvun tekeminen maksoi 1,5 miljoonaa dollaria.

Predatoria esitti Kevin Peter Hall, joka on 220 cm pitkä. Hän myös esitti helikopteripilottia, joka pelastaa Schwarzeneggerin elokuvan lopussa.

Predator 2 – Saalistaja -elokuvassa näytellyt Bill Paxton on ainoa näyttelijä, jonka on tappanut elokuvissa Predator, Terminaattori ja Alien-elokuvista tuttu Xenomorph.

Hawkinsia esittävä käsikirjoittaja-ohjaaja Shane Black tulee ohjaamaan sarjan seuraavan osan. The Predator -niminen elokuva saa ensi-iltansa helmikuussa 2018.

Kuva: Predator – saalistaja

Lähde: Hitfix

Lisää luettavaa