Toimituksen suosikit: Hyviä ja huonoja uutisia

Hyvät uutiset: peräti puolet tämän viikon Toimituksen suosikit -taulukon nimikkeistä saisi keskiarvon perusteella neljä tähteä tai enemmän. Huonot uutiset: viikonlopun uutuuksista niiden joukkoon mahtui vain yksi.

18.8.2017 16:19

Korkeimmallekin yltänyt uutuuselokuva on makuasia äärimmäisestä päästä. Night Visionsin The Greasy Strangler on henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen joko mahtavaa roskaa – tai sitten vain roskaa. Mikäli ylenpalttinen rasvalla läträäminen, erinäiset ruumiinnesteet, ei-mallivartaloinen alastomuus sekä piereskely eivät käy viihteestä, niin teitä on varoitettu!

Rakkaudella, Béatrice on takuuvarma valinta, jos on kepeiden ja puheliaiden ranskalaisdraamojen ystävä ja pitää maan pystyvistä naisnäyttelijöistä kuten Catherine Deneuve ja Catherine Frot. He kannattelevat tutunoloista tarinaa vastakohtaisten luonteiden yhteentörmäyksestä pelkällä läsnäolollaan.

Eriparisista päähenkilöistä puheen ollen: Béatricen lailla omassa lajityypissään yllätyksettömän turvalliseksi tuotannoksi todettiin Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin toimintakomedia Hitman’s Bodyguard. Tosin siitäkin Episodin arvioija totesi, että se toimii paremmin, mikäli sitä ajattelee ysärihitti The Bodyguardin parodiana.

Klikkaa taulukko suuremmaksi.

 

Lisää luettavaa