Toimituksen suosikit: Kärjessä seitsemän viiden tähden leffaa!

Vuoden vaihteessa mikään ei tuntunut kelpaavan Episodin toimitukselle, eikä nytkään mikään viikonlopun uutuuksista yltänyt aivan kärkeen. Suosikkilistan kärjessä on silti peräti seitsemän nimikettä, joille edes yksi toimittaja on antanut viisi tähteä.

21.1.2017 12:25

Jim Jarmuschin elokuvat jakavat mielipiteitä, mutta Paterson tuntuu samalla tavalla helposti lähetyttävältä kuin Broken Flowers, joten sillä on mahdollisuus vielä nousta, kunhan useampi toimittaja on ehtinyt nähdä sen.

Viattomat kertoo sotimisen jalkoihin jäävistä, no, viattomista, mutta tärkeästä aiheesta huolimatta elokuvan toteutus ei vakuuttanut kaikkia.

Jos ei pidä M. Night Shyamalanin elokuvista, Split tuskin mielipiteitä muuttaa. Mutta jos ohjaaja-käsikirjoittajan alamäki on harmittanut, kaapatun tytön ja kaappaajan monien persoonallisuuksien tahtojen taisto on askel oikeaan suuntaan.

Armoton maa -jännäri on kotimainen esikoispitkä, ja vaikka ei ehkä täysiosuma, niin antaa ainakin lupausta tulevasta. Myös ydinperheen amerikkalaisen unelman murenemisesta kertova American Pastoral on esikoisohjaus, siitä vastaa pääosassakin nähtävä Ewan McGregor. Hän sai tällä kertaa tyytyä kakkossijaan suomalaisen Jussi Hiltusen rinnalla.

Klikkaa taulukko suuremmaksi.

 

Lisää luettavaa