Uudessa sarjassa pääsee kurkistamaan Game of Thronesin kulissien taakse – Valtaistuinpeli paljastuu

Ensimmäinen jakso saatavilla nyt HBO Nordicin Facebook-sivulla ja Youtube-kanavalla.

31.8.2017 12:17

Lukuisat teoriat ja keskustelut käyvät parhaillaan kuumana juuri päättyneen Game of Thronesin 7. kauden tapahtumien tiimoilta. Sarjan fanit saavat nyt vieroitusoireisiinsa helpotusta, kun The Game Revealed -sarja tulee katsottavaksi HBO Nordicilla.

7-osaisessa sarjassa katsojat pääsevät kurkistamaan 7. kauden tuotantoon ja maailmaan kulissien takana. Tulevissa jaksoissa nähdään ainutlaatuisia haastatteluja sarjan näyttelijöiltä ja tekijöiltä sekä saadaan uutta tietoa juuri päättyneen kauden mieleenpainuvimmasta ja puhutuimmista kohtauksista.

Sarjan ensimmäinen jakso on nyt saatavilla HBO Nordicilla sekä sen Facebook-sivulla ja Youtube-kanavalla. Seuraavat jaksot tulevat saataville kerran viikossa.

14-minuuttinen avausjakso sisältää aiemmin näkemätöntä kuvamateriaalia, joka paljastaa, miten Aryan kasvot muutettiin Walder Freyn kasvoiksi. Jaksossa matkustetaan myös Espanjan henkeäsalpaaviin maisemiin, jossa kuvattiin Daenerysin kotiinpaluu Lohikäärmekivelle. Mukana on myös erikoishaastatteluja mm. kauden avausjakson ohjanneelta Jeremy Podeswanilta ja proteesien suunnittelijalta Barrie Gowerilta. Jaksossa nähdään myös näyttelijöiden Emilia Clarken ja Maisie Williamsin sekä avausjakson erikoisvieraan Ed Sheeranin haastattelut.

Lisää luettavaa