Will Ferrell someraivon kohteena – jätti suuren luokan elokuvaroolin kohun vuoksi

Will Ferrell valittiin pääosaan komediassa Reagan, jossa oltaisiin pilailtu Yhdysvaltojen presidentti Ronald Reaganin Alzheimerin taudin kustannuksella. Elokuva kuitenkin aiheutti melkoisen kohun ja raivon sosiaalisessa mediassa, joten Ferrell on jättänyt projektin.

1.5.2016 12:00

Ferrell olisi esittänyt elokuvassa Ronald Reagania, joka dementoituu toisella presidenttikaudellaan. Kunnianhimoinen harjoittelija laitetaan vakuuttamaan Reagan, että hän on näyttelijä esittämässä presidenttiä elokuvassa.

Reaganin käsikirjoitusta on pidetty vuosia yhtenä parhaista filmaamattomista käsikirjoituksista. Tuotanto meinattiin vihdoin saada käyntiin Ferrelin liittyessä mukaan, mutta nyt koko projekti on pysähtynyt. Ferrellin valinta pääosaan ja koko elokuvan aihe aiheutti melkoisen raivon sosiaalisessa mediassa.

Alzheimerin kustannuksella pilailemista on sosiaalisessa mediassa pidetty mauttomana. Ronald Reaganin vanhin poika Michael Reagan on yksi elokuvaa sosiaalisessa mediassa kritisoineista. Alla on Reaganin twiittejä aiheesta.

Alla on lisäksi muiden raivostuneita twiittejä.

Muutaman päivän someraivoamisen jälkeen Ferrelin edustaja ilmoitti, että näyttelijä ei tule olemaan mukana elokuvassa.

Kuva: Uutisankkuri 2: Legendan paluu

Lähteet: Yahoo, Breitbart, JoBlo

Lisää luettavaa