Wolverine on rajumpi kuin koskaan – Näin Hugh Jackman varmisti että Logan-elokuva sai korkeamman ikärajan

Hugh Jackman halusi, että hänen viimeinen kertansa Wolverinen roolissa tulee olemaan rajumpi kuin hahmon edelliset esiintymiset valkokankaalla.

12.12.2016 21:30

Tulevan Logan-elokuvan ilmoitettiin aikaisemmin saavan Yhdysvalloissa ikärajan R. Tämä tarkoittaa, että elokuva on kielletty alle 17-vuotiailta, paitsi täysi-ikäisen valvojan kanssa.

20th Century Foxia huoletti tehdä Logan R-ikärajan kanssa, koska tämän takia elokuvan potentiaalinen yleisö pienenisi. Aikaisempien Wolverine-elokuvien ikäraja on ollut PG-13 (ei suositella alle 13-vuotiaille).

Hugh Jackman päätti helpottaa studion huolia ja varmistaa R-ikärajan saaminen, joten hän leikkasi omaa palkkiotaan supistaakseen elokuvan budjettia. Tämän takia Fox suostui antamaan vihreää valoa raaemman elokuvan tekemiselle.

Asiasta raportoi Ain’t It Cool News -sivuston toimittaja Eric Vespe, joka oli jutellut Loganin ohjanneen James Mangoldin kanssa.

Paljon on myös raportoitu, että R-ikärajalla varustetun Deadpoolin suuri menestys oli yksi syy, miksi Fox suostui tekemään rajumman Wolverine-elokuvan.

Logan saa ensi-iltansa maaliskuussa 2017.

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa