Wonder Woman -elokuva kertoo sodan kauheuksista, sanoo ohjaaja – uusi kuva julkaistu

Ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuva elokuva haluaa mennä sotakoneiston ytimeen erilaisesta näkökulmasta.

30.12.2016 13:00

DC:n supersankareilla on ollut ristiriitainen elämä valkokankailla. Christopher Nolanin Batmanit toivat supersankarihommat uudelle uskottavuuden tasolle, mutta Warner ei ole kovasta yrityksestä huolimatta onnistunut toistamaan tyyliä ja laatua muilla isoilla elokuvillaan, vaikka yleisö onkin ne lippuluukuilta löytänyt.

Allan Heinbergin (Viiden juttu, Greyn anatomia) ja Geoff Johnsin (Smallville, The Flash) käsikirjoittama sekä Patty Jenkinsin (Monster) ohjaama Wonder Woman pyrkii olemaan yhtä aikaa viihdyttävä ja harmaan sävyillä pelaava – ainakin ohjaajansa mukaan.

”Lähestymistapani oli pyrkiä kertomaan tarina koneellisesta sodankäynnistä ja siitä, miltä se näyttäisi maailmassamme ensimmäistä kertaa vierailevan jumalolennon silmin. Halusin yleisön ymmärtävän tämän kokoluokan sodan aiheuttamat kauheudet ja sen, miten järkyttävältä ne näyttäisivät jollekin, jolle on vahva kunnian ja oikeuden käsitys. Hän ei vielä ymmärrä, miten järjettömän synkkä maailma voi olla”, Jenkins selittää Empiren haastattelemana.

Empire on julkaissut elokuvasta myös uuden kuvan, jonka voit tsekata täältä.

 

Lisää luettavaa