Wonder Womanin kainalokarvagate sai jatkoa – kainaloissa uusi ilme

Wonder Womanin kainalokuopat saivat jokin aika sitten aivan höpönassumaisen ja ylipöhöttyneen reaktion. Internet tosin reagoi nykyään kaikkeen aivan ja totaalisen yli, ja tässä on hyvä esimerkki siitä.

5.5.2017 16:54

Kyse on siis kainalokarvagatesta, josta Episodikin uutisoi. Warner Bros. -studio otti jostain syystä mölystä onkeensa ja päätti tehdä asialle jotain.

Kun Wonder Womanin ensimmäisen trailerin pysäyttää kohtaan 1:47, löytää sieltä Gal Gadotin kainolot. Joidenkin mielestä ne näyttivät omituisen vaaleilta, joidenkin mielestä WW:llä pitäisi olla kainalokarvat, onhan hän amazonin soturitar ja feministien esikuva sekä kaikkea muuta tämän kaltaista internetsurinaa.

Nyt kuitenkin puhutaan supersankarista, joka seikkailee fiktiivisessä universumissa, jossa on alieneita, demoneita, mutantteja ja ties mitä muita fantastisia örmelöitä ja kakkapäitä.

Uutta traileria varten Warner Bros. on kuin onkin muokannut Ihmenaisen kainalokupat yhteensopaviksi Gal Gadotin muun ihonvärin kanssa. Ei enää valkoisia deodoranttikainaloita. Kaikkea sitä tietokoneilla nykyään joutuu tekemään.

Kyse saattaa tosin olla muustakin kuin pelkästä kainalokarvagatesta, sillä filmialan ammattianalyytikot ennakoivat vain 83 miljoonan dollarin avausta Wonder Womanille. Se ei todellakaan riitä Batman v Supermanin ja Suicide Squadin kanssa ryvettyneelle DCEU:lle. Studio tarvitsee todellisen hitin nostamaan imagoaan.

Wonder Womanin ensi-ilta on 2. kesäkuuta.

Alla molemmat trailerit.

Lähde: MovieWeb

Lisää luettavaa