Zombeja jahdataan vielä 9. kaudellakin – showrunner vaihtuu jälleen kerran

AMC-kaapelikanavan The Walking Dead -sarjan faneille on luvassa hyviä ja mahdollisesti huonoja uutisia.

15.1.2018 19:26

Vain muutama vuosi sitten siloposkinen Andrew Lincoln oli vielä tunnettu lähinnä Love Actually -elokuvasta, ja nyt hänen tähdittämänsä zombisarja The Walking Dead on uusittu jo yhdeksännelle tuotantokaudelle.

Kahdeksannen kauden joulutaukoa paraikaa viettävä TWD perustuu samanminiseen sarjakuvaan. Näyttävän post-apokalyptinen sarja keräsi ympärilleen vankan ja uskollisen fanijoukon pian vuoden 2010 ensi-iltansa jälkeen. Sarjan maailmaa laajennettiin vuonna 2015 Fear the Walking Dead -sarjan myötä, joka sijoittuu emosarjaansa aiempaan aikaan.

Samaan aikaan uuden kauden tilausuutisen kanssa kerrottiin sarjan showrunnerin eli vetäjän vaihtuvan. Entinen showrunner Scott Gimple siirtyy valvomaan koko franchisen eli molempien sarjojen sisältöä, ja showrunnerin pestin saa sarjan pitkäaikainen käsikirjoittaja-tuottaja Angela Kang. Nähtäväksi jää, vaikuttaako vetäjän vaihtuminen sarjaan kokonaisuutena, mutta ainakaan aikaisemmin sarja ei ilmeisesti tällaisista vaihdoksista ole kärsinyt liikaa, sillä kyseessä on jo sarjan neljäs showrunner.

 

Lähde: TVLine.com.

Lisää luettavaa