Elisa Viihde Viaplayn tyylikkäässä rikossarjassa ratkotaan katoamistapausta Australian villissä luonnossa

Thomas Jane ja Nicole Chamoun esittävät Troppo-sarjan eriparista kaksikkoa.

23.01.2023
Mainos

Australialainen rikossarja Troppo perustuu Candice Foxin menestysromaaniin. Kahdeksanosaisessa sarjassa entinen poliisi auttaa yksityisetsivää kadonneen miehen etsinnässä.

Thomas Jane esittää epäsuosioon joutunutta entistä poliisia nimeltä Ted Conkaffey. Tediä syytetään vakavasta rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Sen takia Ted on joutunut jättämään työnsä ja muuttanut syrjäiseen Pohjois-Australiaan. Alkoholisoitunut ja itsemurha-ajatuksia hautova Ted haluaa eristäytyä muusta maailmasta. Rauhaisa joutenolo keskeytyy, kun Ted joutuu vasten tahtoaan auttamaan Amanda Pharrellia (Nicole Chamoun). Päänsä ajellut ja tatuoitu Amanda ei ole ihan tavallinen yksityisetsivä, sillä hänellä on rikollista taustaa, eikä hänellä ole vielä työstään juuri kokemusta. Kovaotteinen ja suorasukainen Amanda haluaa löytää korealaisen perheenisän ja teknologiagurun nimeltä Park Jong Min. 

Tutustu sarjaan tästä!

Tedin ja Amandan persoonat törmäävät heti alussa yhteen, ja samalla taustalta alkaa vähitellen paljastua sarja epätavallisia kuolemantapauksia. Yhteistyö vaikuttaa ensin täysin mahdottomalta, mutta ennen pitkää he löytävät yhteisen sävelen, kun heidän on selvittävä yhdessä Australian villissä luonnossa. Samalla molempien taustalta paljastuu traumaattinen menneisyys.

Eksoottisen ja tyylikkäästi kuvatun sarjan on luonut Yolanda Ramke, joka tunnetaan muun muassa menestyssarjoista Cargo ja The Haunting of Bly Manor. Kaksi ensimmäistä jaksoa on ohjannut maineikas ohjaaja Jocelyn Moorhouse, joka tunnetaan muun muassa Australiaan sijoittuvasta palkitusta lännenelokuvasta The Dressmaker.

Toinen pääosanesittäjä Thomas Jane toimii myös sarjan vastaavana tuottajana. Hän on tuttu monille katsojille muun muassa elokuvista Deep Blue Sea, Tuomari ja The Mist – Usva.

Tutustu sarjaan tästä!