Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Bullet Train on tehokas toimintakomedia, joka etenee luotiakin nopeammin

Brad Pitt johtaa näyttävää tähtikaartia elokuvassa, joka on herkkua toiminnan ystäville.

05.02.2023
Mainos

Brad Pitt nähdään pääosassa elokuvassa Bullet Train, josta tuli yksi viime vuoden yllättäjiä. Se on kovaotteinen, hulvattoman hauska ja huikean tehokas toimintakomedia.

Elokuvan juju piilee rajatussa toimintaympäristössä ja luotiakin nopeammassa etenemisvauhdissa. Hiljaisia hetkiä ei koeta, eivätkä tarinassa esitellyt hahmot yksinkertaisesti voi olla törmäämättä toisiinsa, kun tapahtumapaikka on rajattu niin pieneksi.

Hahmojen kohtaamiset ovat hupaisia, sillä kaikki ovat junassa saman asian takia. Toisiinsa nitoutuvat tarinat ovat herkullista ja vetävää katseltavaa. Huippukovan näyttelijäkaartin terävät roolisuoritukset vetävät mukaansa.

Katso Bullet Train Elisa Viihde Viaplayssa!

Kick-Ass-elokuvista tuttu Aaron Taylor-Johnson uhkuu charmia ja mittelee ruudun kuninkuudesta Brad Pittin ollessa kuvassa. Johnsonin esittämän palkkatappajan aisaparina nähtävä Brian Tyree Henry on vähintäänkin yhtä kova luu. Hän pommittaakin toveriaan jatkuvasti Tuomas Veturi -viittauksilla, jotka jaksavat naurattaa kerta toisensa jälkeen.

Niin naurattaa elokuvan tarinakin. Yksinkertaisesti, mutta tyylikkäästi alkava elokuva nostaa tarinankerronnan kierroksia jatkuvasti ja ansiokkaasti. Pittin esittämän Ladybugin tarina kasvaa nopeasti kunnon kierrepalloksi, joka on täynnä takaumia ja hersyvän hupaisia hetkiä, kun junassa alkaakin vilistä tuttuja kasvoja.

Näyttelijäkaartiin kuuluvat myös Joker-elokuvasta tuttu Zazie Beets, The Boys -sarjan tähti Karen Fukuhara, Percy Jackson -elokuvien tähti Logan Lerman sekä musiikkimaailman kovimpiin nimiin kuuluva Bad Bunny. Ruudulle tykitetään yhä yllättävämpiä roolituksia.

David Leitch on osoittanut taitonsa ohjaajana jo elokuvissa John Wick, Atomic Blonde ja Deadpool 2, joten ei ole mikään yllätys, että mies ohjaa uskomattoman tiukkaa tavaraa. Leffan toimintakohtaukset ovat aivan uskomattomia. Tavaraa lentelee ympäriinsä aina vesipulloista veitsiin, mutta mikään ei mene katsojan ohi, kiitos huikean visuaalisen ilmeen. Bullet Train on elämys!

Katso Bullet Train Elisa Viihde Viaplayssa!