Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Renny Harlin tekee sitä, mitä parhaiten osaa – The Misfits on viihdyttävä ja toiminnallinen ryöstöjännäri

James Bond -tähti Pierce Brosnan nähdään Renny Harlinin ohjaustyön takuumiehenä.

20.01.2023
Mainos

Renny Harlin on kansainvälisesti menestynein suomalainen ohjaaja. Hän on 1980-luvun lopulta alkaen ohjannut lukuisia Hollywood-menestyselokuvia, kuten Painajainen Elm Streetillä 4, Die Hard 2, Cliffhanger ja Deep Blue Sea.

Harlin ja James Bondin roolista tunnettu Pierce Brosnan ovat pitkään etsineet yhteistä elokuvaprojektia, ja sellainen toteutui lopulta vuonna 2021. 

The Misfits on pankkiryöstöjännäri, jonka keskushahmo on Brosnanin esittämä Richard Pace. Hän on terävä-älyinen kansainvälinen pankkiryöstäjä, jota ei edes huippumoderni vankila pysty pidättelemään. 

Tutustu The Misfitsiin tästä!

Pace pakenee vankilasta huikeassa takaa-ajossa, jossa hänen perässään ovat sekä poliisi että FBI. Selville vesille päästyään Pace ottaa yhteyttä tyttäreensä Hopeen (Hermione Corfield), joka esittelee hänet rikosryhmälle nimeltä Misfits. Pacesta tulee ryhmän oppi-isä.

Misfits on sekalainen ryhmä taitavia rikollisia. Ringo (Nick Cannon), Violet (Jamie Chung, Prinssi (Rami Jaber) ja Wick (Mike Angelo) ovat eräänlaisia nykyajan Robin Hoodeja: he käyttävät pitkälle hiottuja erikoistaitojaan etsimällä turvajärjestelmien heikkoja kohtia. He vievät vaarallisilta rikollisilta ryöstösaaliit ja antavat ne apua tarvitseville. He myös vapauttavat ihmiskaupan uhreja ja pysäyttävät huumetehtaiden toimintaa.

Misfits-ryhmällä on kuitenkin sinnikäs vihollinen. Karismaattisen brittinäyttelijän Tim Rothin esittämä Warner Schultz valvoo yksityistettyjen vankiloiden toimintaa ympäri maailmaa. Yksi Schultzin toimeksiantajista on vankila, josta Pace juuri pakeni. Schultz matkustaa johtolankojen perässä Los Angelesista Abu Dhabiin ja yrittää saada Misfits-ryhmän napattua ennen kuin he varastavat terroristien suuren kultakätkön, jota säilytetään yhdessä maailman tarkimmin vartioiduista vankiloista.

Renny Harlin on tehnyt elokuvan, jossa hän pääsee näyttämään ohjaajankykyjään kaikilla toimintaelokuvan osa-alueilla. Luvassa on vauhdikas, hauska ja jännittävä veijaritarina, jossa riittää yllättäviä käänteitä loppuminuuteille saakka.  Tutustu tästä!