Kolmas Iron Man kolisee Kiinassa

Marvelin Rautamies jatkaa ensi vuonna seikkailujaan kolmannessa Iron Man -elokuvassa. Kuvauspaikaksi on nyt vahvistettu Kiina, joka antaa odottaa paikalle myös sarjakuvista tuttua Rautamiehen kiinalaista arkkivihollista: Mandariinia.

Jos kuvauspaikan valinta ei ole pelkkää fanien vedätystä, saattaa vuosina 2008 ja 2010 rautahaarniskaan pukeutunut Robert Downey Jr. siis sittenkin saada vastustajakseen jo ensimmäiseen osaan spekuloidun superroiston.

Kuvausten on määrä alkaa Kiinassa vielä tänä kesänä, joten on mielenkiintoista seurata, kuinka kauan studio pystyy piilottelemaan perinteistä satsumaa hiukan vaarallisemman hahmon mukanaoloa.

Kehittynyttä teknologiaa ja kymmentä mystistä voimasormusta hyväkseen käyttävän Mandariinin roolia ei ole vielä vahvistettu, mutta varmaa on, että Shane Blackin ohjaamassa kolmannessa osassa Iron Man kohtaa useamman kuin yhden vastustajan. Britti Ben Kingsley on kiinnitetty yhdeksi vielä määrittelemättömäksi rautapannun viholliseksi, joten tilaa roistojen puolella on vielä.

Vuoden 2007 The Invincible Iron Man -animaatioelokuvassa Iron Man taisteli juuri Mandariinin suunnitelmia vastaan.

Marvelin elokuvasankareiden ryhmätyöstä kertova The Avengers saa ensi-iltansa ensi viikon perjantaina, 27. huhtikuuta. Iron Manin sooloilut jatkuvat vasta ensi vuoden puolella.

Lähde: Total Film