Kuunatsit näkyvät ainakin tuhannella valkokankaalla

Kotimaisin voimin tehty tieteisparodia Iron Sky ei ole vielä tullut teattereihin, mutta kuunatsien maailmanvalloitus on jo pitkällä. Elokuva on myyty jo yli 70 maahan, ja maailmanlaajuisesti sitä tullaan levittämään elokuvateattereissa vähintään tuhannella valkokankaalla.

Elokuvateatterilevitys on sovittu jo ainakin seuraavissa maissa; Suomi, Norja, Ruotsi, Tanska, Islanti, Saksa, Sveitsi, Itävalta, Iso-Britannia, Ranska, ex-Jugoslavia, Venäjä, Viro, Latvia, Liettua, Romania, Bulgaria, Unkari, Tsekki & Slovakia, Australia, Uusi Seelanti, Japani, Kiina (sensuurivaraus!), Korea, Thaimaa, Lähi-itä, Israel, Yhdysvallat, Kanada, Indonesia, Kreikka, Thaimaa, Intia, Hong Kong ja Unkari.

Ensi viikon tiistaina alkaa 20 kaupungin Iron Sky on Tour -kiertue, jonka aikana leffan voi nähdä ennakkoon. Kiertueelle myydään netissä lippuja hulppeaan 25 euron hintaan. Leffanäytöksen kylkiäisenä saa T-paidan ja julisteen ja pääsee osallistumaan keskustelutilaisuuteen.

Iron Skyn varsinainen Suomen ensi-ilta on 4. huhtikuuta.

[muuta linkki=”http://www.episodi.fi/onko-iron-sky-kaiken-hypetyksen-arvoinen-episodi-katsoi-leffan-ennakkoon-17582//” teksti=”Onko Iron Sky kaiken hypetyksen arvoinen?”]