Mannerheim-hankkeelle taas kilpailija: uudessa natsiparodiassa kohtaavat Hitler ja Mannerheim!

Kotimaisin voimin tehdyn Iron Skyn kansainvälinen huomio on jo poikinut jäljittelijöitä. Tekeillä on uusi kotimainen elokuvaprojekti, jossa on Iron Skyn tapaan mukana parodinen natsiaihe. Mukana on lisäksi suomalaisille tuttu hahmo marsalkka Mannerheim.

Uusi natsiparodia ei kuitenkaan ole tieteiselokuva Iron Skyn tapaan, vaan siitä tulee musikaali. Elokuva on nimeltään Kevät koittaa Mannerheimille. Elokuvan tuotantoa puuhaa vastaperustettu April Fool -elokuvayhtiö, joka on saanut tukea hankkeelle suomenruotsalaiselta säätiöltä.

Kevät koittaa Mannerheimille kertoo elokuvatuottajasta, joka suunnittelee musikaalielokuvaa marsalkka Mannerheimin ja Adolf Hitlerin kohtaamisesta jatkosodan aikana. Tuottaja rahoittaa elokuvan laajalla kansalaiskeräyksellä, jossa myydään 1000 euron hintaisia obligaatioita. Tosiasiassa tuottaja haluaa tahallaan tuottaa floppielokuvan halvalla ja paeta ylimääräisten rahojen kanssa Etelä-Amerikkaan.

Episodi kuuli viime yönä puolenyön jälkeen Eerikinkadulla sijaitsevan ravintolan baaritiskillä luotettavasta lähteestä, että ohjaajaksi kaavaillaan joko Renny Harlinia tai Iron Skyn ohjaajaa Timo Vuorensolaa.

Kevät koittaa Mannerheimille tulee ensi-iltaan 1. huhtikuuta 2014, mikäli rahoitusta saadaan pian lisää.

Kuva elokuvasta Kevät koittaa Hitlerille.