Marvelin suunnitelmissa liuta uusia sooloelokuvia (tuleville Kostajille)

Marvelin elokuvastudion johtoon kuuluva Kevin Feige paljasti Marvelin suunnittelevan elokuvia useille vielä valkokankaat välttäneille hahmoilleen.

Jos suunnitelmat toteutuvat, Marvelin elokuvauniversumi tulee saamaan täytettä ainakin Luke ”Voimamies” Cagesta, Mustasta Pantterista ja Muurahaismiehestä. Myös The Avengersin jatko-osa ja Hulkin seuraava oma elokuva ovat tapetilla.

Kutistumaan kykenevä ja muurahaisten kanssa kommunikoiva Muurahaismies on kuulunut ketterän kapteeniamerikan tapaisen Mustan Pantterin kanssa klassisiin Kostajat-kokoonpanoihin. Perinteiset supervoiman ja kestävyyden omaava Luke Cage on modernimpi lisäys, mutta yhtä kaikki kyseinen kolmikko vihjaa vahvasti Kostajien saavan lisävahvistuksia The Avengers -elokuvan jatko-osiin.

Muurahaismiehen elokuvasta on Feigen mukaan tehty hyvä käsikirjoitusvedos Joe Cornishin ja Edgar Wrightin toimesta. Projektin on määrä edetä kesän aikana.

Luke Cagen ja Mustan Pantterin kässärit ovat vanhempaa sorttia, mutta Feige haluaisi yhä tuoda hahmot valkokankaille.

The Avengersissa Hulkia näyttelevä Mark Ruffalo (The Kids Are All Right) on valmis jatkamaan roolissa sooloelokuvaan, jos hän saa Avengers-ohjaaja Joss Whedonin kanssa työstettyä idean Hulk-elokuvalle.

The Avengers saa Suomen ensi-iltansa tänä perjantaina, 27. huhtikuuta.

Lähde: Total Film