Alkuillan tv-tarjonnassa on on musadiggarin taivas! Animaation katsoo mielellään

IMDb-arvosana on 7,1.

18.2.2024 05:30

Tämän päivän tv-tarjonnassa on animaatioelokuva Sing (2016).

Bustem Moon johtaa teatteria, joka on nähnyt jo parhaat päivänsä. Teatteri täytyy pelastaa, joten hän järjestää maailman hienoimman ja komeimman laulukilpailun. Kisassa erottuvat etenkin viisi kilpailijaa. Leffa sisältää yli 80 musiikkihittiä vuosilta 1940-2016.

Ohjaaajana ja käsikirjoittajana Garth Jennings. Hän on jazzlaulaja Shooby Taylorin ihailija, ja päätti sisällyttää hänen kappaleensa Stout-Hearted Men elokuvaan. Leffassa sen laulaa virtahepo.

Äänirooleissa Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly,Taron Egerton, Tori Kelly, Jennifer Saunders sekä Jennifer Hudson

Episodi antoi arvostelussa elokuvalle kolme tähteä:

Sing on kiistaton hyvän mielen elokuva, joka keskittyy vetävään poppiin ja laulamisen riemuun. Elokuvaan on onnistuttu ahtamaan peräti 85 hittiä Lady Gagasta Dave Brubeckiin, ja erilaiset tulkinnat ovat hauskoja. Montaasijakso laulukilpailun alkuerästä on hupaisaa katsottavaa, ja lopun finaalissa musiikkinumerot on maltettu jättää kokonaisiksi. Laulujen jättäminen dubbaamatta suomeksi puhutuissa versioissa on yleensä ankea ratkaisu, mutta Singin kohdalla se toimii varsin hyvin.”

Elokuva on myös palveluissa Netflix, Prime Video, HBO Max, Viaplay sekä SkyShowtime. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 18.02.2024 klo 19.05, TV5
  • La 24.02.2024 klo 16.50, TV5

Lue myös: Scarlett Johanssonin hahmon alastonkohtaus oli hankala ohjaajalle – Wes Anderson -leffa on nyt SkyShowtimessa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia