Bradley Cooperia on nälvitty Oscar-ehdokkuuksista: ”Mikä v*ttu tätä kaupunkia vaivaa?”

Kaikilla ei ole käytöstapoja.

Bradley Cooper on ehtinyt saada uransa aikana jo yhdeksän Oscar-ehdokkuutta: neljä näyttelijäntyöstä, neljä tuottajan ominaisuudessa ja yhden käsikirjoituksesta. Vielä hän ei kuitenkaan ole voittanut yhtään.

Kun Cooper oli saanut kolme Oscar-ehdokkuutta A Star Is Bornista, hän joutui kiusalliseen tilanteeseen CCA:n järjestämillä Oscar-juhlilla. Hän kertoi Smartless-podcastille jutelleensa kuuluisan naisnäyttelijän ja ohjaajan kanssa. Näyttelijällä oli Cooperin mukaan kolme Oscar-ehdokkuutta.

Ohjaaja kysyi tökerösti Cooperilta silloin: ”Minkälaisessa maailmassa elämme, kun sinulla on seitsemän ehdokkuutta ja hänellä vain kolme?” Cooper ajatteli miehen olevan ”varsinainen kusipää”.

Kun Cooper oli saanut ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa Unelmien pelikirjasta, hän joutui myös ilkeilyn kohteeksi. ”Sankarinaisnäyttelijä” lähestyi Cooperia juhlissa ja sanoi nähneensä elokuvan, ja että ansaitsen ehdokkuuden. Nainen oli painottanut sanaa ehdokkuus Cooperille.

Kun Cooper oli kävellyt naisen ohi noin 20 minuuttia myöhemmin, nainen painotti hänelle edelleen sanaa ehdokkuus. ”Muistan ajatelleeni mikä v*ttu tätä kaupunkia vaivaa.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut