Denzel Washington joutui illan toiminnassa oikeasti kidutetuksi – elokuva jää näyttelijän CV:ssä keskikastiin

IMDb-arvosana on 6,7.

12.8.2022 15:03

Illan elokuvassa Turvatalo (2012) pääosia esittävät Denzel Washington ja Ryan Reynolds.

Eteläafrikkalaista turvataloa vartioiva CIA-keltanokka (Reynolds) joutuu tositoimiin, kun portille ilmaantuu itsensä ilmiantanut petturiagentti vihollisjoukot vanavedessään. Ohjauksesta vastaa Daniel Espinosa.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Viekkaan hahmon roolistaan totutun pätevästi suoriutuva Washington jää vain Reynoldsin hahmon sisäisiä myllerryksiä eteenpäin kehittäväksi voimaksi. Elokuvan runsas toiminta on hektisen räiskyvää ja vauhdikasta. Katsojat etäännytetään harmillisen usein tapahtumista, kun Westonin kokemukset jätetään pois avainasemasta ja toiminta kulkee näyttävyyden ehdoilla. Kiintymys tarinaan ehtii jo haaleta, kun loppuratkaisun paikkeilla kylvettyjen epäilysten versoja niitetään tutuissa merkeissä.”

Elokuvasta ei tullut tusinatoimintaa kummempaa elämystä, mutta Washington laittoi silti itsensä peliin elokuvaa tehdessä. Häntä nimittäin vesikidutettiin oikeasti – tosin vain muutamia sekunteja kerrallaan.

Elokuva on myös Netflixissä. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 12.08.2022 klo 21.00, Kutonen
  • La 13.08.2022 klo 22.55, Kutonen
  • Ke 17.08.2022 klo 22.00, TV5

Lue myös: Tom Hanks ei vastaanottaisi enää roolia Oscar-elokuvassaan – yleisö ei hyväksyisi hahmon ”epäaitoutta” – Episodi.fi

Lisää luettavaa