”En halua nähdä, että ihmisiä kohdellaan huonosti” – Amy Adams paljastaa itkeneensä päivittäin menestyselokuvan kuvauksissa

Läpimurtonsa vuonna 2006 ensi-iltaan tulleessa Junebug-elokuvassa tehnyt, ja sen jälkeen viisi kertaa Oscar-ehdokkaana ollut Amy Adams saattaa antaa rankkojakin suorituksia kankaalla, mutta ei ole valmis tekemään mitä tahansa niiden eteen.

Adams on GQ:n haastattelussa liittynyt monipäiseen näyttelijöiden joukkoon, jotka ovat valitelleet ohjaaja David O. Russellin tavasta kohdella ihmisiä kuvauksissa. Adams sanoo itkeneensä American Hustle -elokuvan kuvauksissa lähes päivittäin.

”Olin todella järkyttynyt kuvauksissa. En (itkenyt) joka päivä, mutta melkein. Jennifer Lawrence ei ota mitään siitä itseensä. Hän on teflonia. Mutta minä en ole teflonia. En halua nähdä, että ihmisiä kohdellaan huonosti. Se ei ole OK minulle. Elämä on tärkeämpää kuin elokuvat. Se todella opetti minut erottamaan työn ja kodin. Koska ajattelin, etten voi tuoda tällaista kokemusta kotiin tyttäreni luokse”, Adams avautuu.

Näyttelijä ei mene yksityiskohtiin asiassa, mutta Russellin on sanottu olevan hyvin lyhytpinnainen ja vaikea ohjaaja, mikäli asiat eivät mene sulavasti. Tästä on todisteena muun muassa I Heart Huckabees -elokuvan kuvauksista vuotanut video, jossa ohjaaja ja näyttelijä Lily Tomlin ottavat yhteen.

Yksi iso tekijä American Hustlen huonoon ilmapiiriin saattoi olla myös se, että elokuvan naistähdet tiesivät saavansa selkeästi huonompaa palkkaa kuin miesnäyttelijät Bradley Cooper ja Christian Bale.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut