”En osannut uneksiakaan tällaisista katsojaluvuista” – Kotimainen komedia on nyt jättihitti

Helmikuussa ensi-iltansa saanut Luottomies-elokuva: All In on vetänyt suomalaisia elokuvateattereihin sankoin joukoin.

15.4.2024 10:26

Kari Ketosen käsikirjoittama, ohjaama ja tähdittämä Luottomies-elokuva: All In sai ensi-iltansa 16. helmikuuta. Elokuva on noussut Suomessa jättihitiksi, ja sen on nähnyt jo yli 300 000 katsojaa.

Ketonen on otettu elokuvan suosiosta.

– Valtava kiitos kaikille katsojille tästä optimistisimmatkin odotukseni ylittäneestä tuloksesta! On ollut sydäntälämmittävää nähdä, miten työmme hedelmä on otettu vastaan, Ketonen kertoo tiedotteessa.

Elokuvan tuottaja ja toinen pääosan esittäjä Antti Luusuaniemi on häkeltynyt katsojien osoittamasta innosta ja intohimosta Luottomiestä kohtaan.

– En osannut uneksiakaan tällaisista katsojaluvuista. Olen iloinen siitä, miten eri ikäiset katsojat ovat ottaneet Luottomiehen maailman omakseen. Tuntuu hienolta, moni katsoja on viihtynyt nimenomaan kotimaisen komedian parissa, Luusuaniemi hehkuttaa.

Nelonen Media toimii Luottomies-elokuvan levittäjänä. Nelonen Median televisiojohtaja ja vastaava päätoimittaja Ville Toivonen on iloinen kotimaisen elokuvan saamasta suosiosta.

– On hienoa nähdä, että kotimainen elokuva kiinnostaa katsojia ja pitää vetovoimansa viikko toisensa jälkeen. Kotimaiselle komedialle on selvästi ollut tilausta, ihmiset kaipaavat huumoria ja naurua elämäänsä. Luottomies-elokuvalla olemme onnistuneet täyttämään tämän tarpeen upealla tavalla, Toivonen iloitsee.

Lisää luettavaa