”En se ollut minä, se oli koira!” – Ulostesaaga jatkuu Depp-Heard-oikeudenkäynnissä

Oikeudenkäynti käynnistyi uudelleen maanantaina.

Amber Heardilla oli mielenkiintoinen teoria siitä, kuinka kuuluisa uloste päätyi Johnny Deppin sänkyyn. Heard oli todistajana, kun hän kertoi oman versionsa ulostesaagasta.

Deppin ja Heardin välinen oikeudenkäynti jatkui taas maanantaina.

Depp on väittänyt, että Heard ulosti sänkyyn, kun pariskunta oli riidellyt vuonna 2016. Riita alkoi, kun Depp oli omien sanojensa mukaan tullut myöhässä Heardin 30-vuotisjuhliin vain lähteäkseen pian pois.

Taloudenhoitaja löysi ulosteen Deppin puolelta sänkyä myöhemmin samana päivänä.

Aluksi Heard väitti ulosteen kuuluvan pariskunnan yorkshirenterriereille, mutta Depp ei tätä selitystä uskonut, koska kakka oli niin iso.

Heard kertoi oikeudessa uuden version. Heard kertoi, kuinka koirilla oli ulostamisongelmia, koska ne olivat syöneet Deppin pilveä. Boo-koira oli syönyt Deppin pilveä, jonka jälkeen koirat olivat nousseeet Deppin puolelle sänkyä. Tämän jälkeen Heard oli lähtenyt kavereineen Coachella-festareille.

Depp kertoi vuonna 2020 pitäneensä temppua harmittomana pilana ja ajatelleensa sen olleen niin ällistyttävän omituinen juttu, ettei pystynyt kuin nauramaan.

Deppin kuski Starling Jenkins III kuitenkin todisti näyttelijättären olleen tapahtuma-aikaan kovin pahoillaan tempauksesta.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut