Fantastic Four -ohjaaja haukkui oman elokuvansa – syyttää studiota huonoista arvosteluista

Marvelin supersankariryhmä Ihmeneloset palaa tänään valkokankaille uudessa 20th Century Foxin tuottamassa Fantastic Four -elokuvassa. Elokuva on saanut kriitikoilta erittäin huonon vastaanoton. Arvioita keräävällä Rotten Tomatoes -sivustolla elokuvalla on tätä kirjoittaessa vain 9 % positiivisia arvioita.

Yllättäen elokuvaa haukkui myös sen ohjaaja Josh Trank. Ohjaaja haukkui elokuvan Twitterissään, mutta poisti twiittinsä hetken sen julkistamisen jälkeen. Twiitissä luki: ”Vuosi sitten minulla oli fantastinen versio tästä, ja se olisi saanut hyvät arviot. Ette tule koskaan näkemään sitä. Se on todellisuutta.” Näet kuvankaappauksen poistetusta twiitistä tästä.

Fantastic Fourilla oli erittäin vaikea tuotanto takanaan, ja elokuvaa varten tehtiin uusintakuvauksia. Ilmeisesti 20th Century Fox teki uusintakuvauksissa Trankin versioon muutoksia, jotka suututtivat ohjaajan.

Fantastic Four tulee olemaan Trankin uralle varmasti melkoinen takaisku – raporttien mukaan hänet erotettiin uuden Star Wars: Anthology -elokuvan ohjaajanpaikalta Fantastic Fourin kuvauksien vaikeuksien takia. Elokuvaa haukkuvalla twiitilläänkin Trank varmasti poltti siltoja Hollywoodissa.

Kuva: Fantastic Four

Lähde: The Hollywood Reporter , Rotten Tomatoes

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut