Hanki homohymiö! Seksikkäät Tom of Finland -emojit innostavat flirttailevaan viestittelyyn​!

Lähestyvän Tom of Finland -elokuvan ensi-illan kunniaksi on julkaistu kymmenen uutta emojia.

Mustaan nahkaan pukeutuneet emojit innostavat tiedotteen mukaan rohkeaan ja huumorilla höystettyyn viestittelyyn. Lisäksi ulkoministeriö on tänään julkaissut oman Tom of Finland -emojin, joka on osa virallista Suomi-emojikokoelmaa.

Tom of Finland -elokuvan markkinointitiimi on mainostoimisto Bob the Robotin luovan suunnittelijan Henri Hakan johdolla suunnitellut elokuvaa odottaville faneille kymmenen Tom of Finland -emojia osana laajempaa kampanjakokonaisuutta. Uusien emojien joukossa on muun muassa musta nahkainen munakoiso, persikka ja peukku sekä kolme erilaista Tom of Finlandille tunnusomaista koppalakkihahmoa – täydellinen kattaus humoristiseen ja vihjailevaan viestittelyyn!

– Tom of Finland -kuvasto on väkevän seksuaalista, mutta mukana on myös huumoria. Siksi päätimme ottaa suosituimmat flirttailuun ja seksiin liittyvät emojit ja tehdä niistä Tom of Finland -versiot. Mustat nahkaiset munakoisot, persikat ja koppalakkimiehet muodostavat kokonaisuuden, joilla paitsi tunteikas reagointi, myös tuhmien puhuminen onnistuu ihan uudella tavalla, Henri Haka kertoo tiedotteessa.

Hakan mukaan emojeista on tullut oleellinen osa ihmisten välistä viestintää ja niillä kuvitetaan erilaisia tunnetiloja ja reaktioita.

– Toivomme, että uudet emojit löytävät tiensä suomalaisten Tomppa-fanien viestintään.

Tom of Finland tuli osaksi Suomi-emojikokoelmaa, kun ulkoministeriön maakuvayksikkö julkaisi seitsemän uutta Suomi-emojia. Kokoelma täydentyi Touko Laaksosen piirustuksissa usein nähdyn miesmalli Kaken lisäksi muun muassa Saamen lipulla. Suomi julkaisi ensimmäisenä maana maailmassa valtiolliset emoji-kuvasymbolit joulukuussa 2015 osana ulkoministeriön tuottaman ThisisFINLAND-maakuvasivuston joulukalenteria. Finland emojis -kokoelmassa on nyt yhteensä 56 emojia, jotka ovat ladattavissa AppStore- ja Google Play -sovelluskaupoista ilmaiseksi. Emojit voi ladata myös kuvina ThisisFINLAND-maakuvasivustolta

Suomi-emojit on piirtänyt ja suunnitellut yhdessä ulkoministeriön kanssa Art Director Bruno Leo Ribeiro.

Tom of Finland -emojit löytyvät elokuvan kotisivuilta.